Skip to main content

Snedker

Vi tilbyder en one-stop-shop løsning, hvor du kan få alle dine snedkeropgaver samlet et sted.

Vi besidder ekspertisen til at designe og producere det produkt, som du ønsker.

 • Garderobeskabe
 • Radiatorskjuler
 • Trapper
 • Snedkerkøkken
 • Reoler
 • Plankeborde
 • Restaurering
 • Indbygning af HIFI
 • Paneler og indfatninger
 • Og meget mere…

Væg-til-væg reoler og indbygningsreoler 

Snedkerfremstillet indbygningsreol 

Vi har mange års erfaring med at skabe indbygningsreoler, der matcher rummet den skal være i, og vi sætter en ære i at levere reoler, der vil tjene dig i mange år.

Specialdesignet indbygningsreol på rummets mål 

Vores indbygningsreoler er designet til at passe perfekt ind i din bolig uanset stil eller størrelse. De er fremstillet med samme opmærksomhed på præcision og detalje, som du finder i alle vores produkter. Indbygningsreoler er en fremragende løsning for dem, der ønsker at udnytte deres opbevaringsplads på den mest effektive måde.

Materiale og design

Vores lakerede reoler er fremstillet af kvalitets MDF-plader, der garanterer styrke og holdbarhed. Du kan få din indbygningsreol i præcis den farve, du ønsker uden tillæg. Vi kan lakere din reol i hele RAL farveskemaet og i alle Jotuns farver, så du kan få den perfekte farve til dit hjem.

Detaljen i designet af din reol

Vi sørger for en flot afslutning mod gulvet med et tilpasset sokkelstykke, og modsider samt loft afsluttes med en hvidmalet fladliste eller fuge. Hvis du ønsker andre løsninger end de beskrevne, så ser vi altid muligheder frem for begrænsninger. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at designe og fremstille indbygningsreoler, der passer til dit hjem.

Radiatorskjuler til hjemmet

Vores radiatorskjulere er designet med samme opmærksomhed på detaljen.

Hos LAGOBYG stræber vi efter at fremstille træarbejde af høj kvalitet, der kombinerer skønhed og funktion. Vores radiatorskjulere er ingen undtagelse. De er designet med samme opmærksomhed på detaljen, som du finder i alle vores produkter.

Funktionalitet og design

Vores radiatorskjulere er ikke kun funktionelle, de kan også højne det æstetiske udtryk i dit hjem. De beskytter væggene mod varme og tilføjer et stilfuld touch til rummet. Vi tilbyder et stort udvalg af radiatorskjulere, der er fremstillet af det bedste træ og i en bred vifte af størrelser, farver og stil.

Ønsker du en specialdesignet radiatorskjuler? 

Hvis du søger en radiatorskjuler, som du selv eller vi sammen kan designe er du meget velkommen til at kontakte LAGOBYG i dag. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at tegne og fremstille radiatorskjulere, der passer til dit hjem.

Plankebord

Plankeborde

Hos LAGOBYG laver vi plankeborde på mål. Hvis du allerede har et stel, kan vi lave en bordplade, der matcher i størrelsen. Du kan også få designet hele bordet inkl. stel hos os. Vi kan lave plankebordet rundt, firkantet eller som et langbord. Bredden afhænger af, hvor mange og hvor bredde planker, du ønsker bordet i. 

Hvilket træ ønsker du? 

Alle plankeborde kan laves i det ønskede slags træ. Du kan f.eks. vælge egetræ, elmetræ eller valnød. Du kan også vælge at få bejdset dit plankebord, så det bliver mørkere i udtrykket. Alle plankeborde laves i massivt træ uanset træsort. 

Plankeborde til erhverv og private 

Vi kan producere plankebordene, så de kan bruges som skrivebord, konsolbord, mødebord eller spisebord. Derfor henvender plankebordene sig rigtig godt til både private og virksomheder. Med den rette overfladebehandling er plankebordet hårdført, og kan klare hverdagens most.

Trapper

Hos LAGOBYG er vi er stærkt team af erfarne håndværkere. Det gør os i stand til at varetage opgaver inden for alle typer af trapper. Vi har specialiseret os i: 

 • Designtrapper 
 • Specialfremstillede trapper i træ 

Vi kan skabe trapper i et flot og klassisk design. Vi kan også lave trapper, som er moderne og lette i udtrykket. Vi kommer gerne ud i boligen, så vi kan bruge vores erfaring til at vejlede til den rette løsning.

Restaureringen

Vi hjælper gerne med store og små restaureringer. Om det er boliger, møbler eller noget helt tredje, så restaurerer vi med sans og respekt for det oprindelige. 

Større restaureringer af boliger 

Vi har tidligere hjulpet med at restaurere gamle godser og historiske bygninger. Det kræver respekt for både bygning, historie og detaljer. Vi arbejder altid efter at ramme den stil, der matcher boligen, dens historie og beboernes ønsker. Dette gælder alle de boliger, vi arbejder med uanset, om vi hjælper private villaer og lejligheder eller godser og historiske bygninger.   

Restaureringer af møbler 

Restaurering af møbler er en proces, hvor vi hjælper gamle eller beskadigede møbler med at blive repareret og genoprettet til deres oprindelige skønhed og funktion. Dette kan omfatte reparation af skader, erstatning af beskadigede dele, omskæring af træ og mange andre opgaver. Møblerne kan både have en materiel værdi, men også møbler med en affektionsværdi hjælper vi mange kunder med. 

Paneler og indfatninger

Paneler i hjemmet er en god måde, at skabe en identitet og stemning i rummet. Samtidig er det også en god måde at binde rum sammen og lave flotte afslutninger. Høje paneler er især populært i murermestervillaer og ældre bygninger, hvor det er med til at skabe en charme og tidsånd.

Specialiseret i arbejde med træ

Hos LAGOBYG, har vi specialiseret os i træ-, og detaljearbejde. Herunder også paneler og indfatninger, som indbefatter begge dele. Vi hjælper dig gerne med at designe dine paneler efter ønske. Du kan både få lave fodpaneler og høje vægpaneler, men også akustikpaneler, som de seneste år har vundet meget frem i de danske hjem.

En anden flot detalje, som gør meget for det enkelte rum, er indfatninger omkring døre og vinduer. Vi kan hjælpe med at skabe flotte og detaljerede løsninger uanset om det skal monteres i nybyg, en ældre skæv villa eller lejligheder.

Forståelse for æstetik

Vi har en dyb forståelse for træarbejde og æstetik, og kan både designe og installere skræddersyet løsninger til dit hjem og stil. Har du spørgsmål, ønsker et tilbud eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte op på mail, telefon eller udfylde vores tilbudsformular.