Skip to main content

Døre og vinduer

Udskiftning og renovering af vinduer og døre

Der er flere fordele ved at udskifte eller renovere sine døre og vinduer 

  • Mere energieffektivitet
  • Øget sikkerhed
  • Mere komfort
  • Øget værdi at boligen
  • Forbedret udseende

Udskiftning og renovering af vinduer og døre

LAGOBYG har specialiseret sig i restaurering eller udskiftning af gamle vinduer og døre.

LAGOBYG mestrer håndværkets dyder helt til fingerspidserne, og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsarbejder.

Vi udfører både udskiftninger og renoveringer hos private og i virksomheder. Vi vejleder og guider dig altid til at vælge de korrekte vinduer til din bolig.

Kontakt os

Kontakt os for en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen.

Energieffektivitet: Nyere vinduer og døre er ofte mere energieffektive end ældre modeller, hvilket kan reducere dine energiomkostninger.

Øget sikkerhed: Nye eller renoverede vinduer og døre har ofte forbedrede sikkerhedsfunktioner, såsom stærkere låse og mere robuste rammer, der beskytter dit hjem mod indbrud.

Øget komfort: Med nye døre og vinduer kan vi reducere støjniveauet og forbedre luftkvaliteten i dit hjem, hvilket kan øge din komfort.

Øget værdi: Udskiftning og renovering af vinduer og døre kan øge værdien af dit hjem, hvilket kan være en god investering.

Forbedret udseende: Hvad enten du renoverer eller udskifter dine døre og vinduer i hjemmet, giver det et opdateret og moderne udseende, hvilket kan forbedre boligens udstråling både indvendigt og udvendigt.

Materialevalg til nye vinduer

Når der skal vælges nye vinduer, er der forskellige overvejelser omkring vinduets materiale.

De forskellige materialemuligheder

Vinduer kan f.eks. komme i plast, en kombination af træ og alu, mahogni eller eg. Hvor der ikke prismæssigt er stor forskel på plast og de billigste trævinduer, er kombinerede træ og alu vinduer lidt dyre. Hvis man dertil vælger f.eks. mahogni eller eg, så vil prisen være endnu højere.

Vi vejleder dig i, hvilke vinduer, der matcher både din bolig, dine behov og vi kigger også på value for money.

Skal vi sørge for at montere indbrudssikre døre og vinduer i dit hjem?

Vi hjælper dig gerne med at få endnu mere indbrudssikre døre og vinduer i dit hjem. Vi har arbejdet med dette i mange år, og følger altid den udvikling og de nye features, der kommer inden for øget sikkerhed af døre og vinduer.

Det kunne f.eks. være indbrudssikret glas, tyveribeslag, særlige dirkefri låse eller metalpigge på døren.

Lad os sammen kigge på dine muligheder

Når vi skal skifte døre og vinduer for vores kunder, vejleder vi dem meget gerne til det bedste produkt. Der er selvfølgelig også mulighed for, at du allerede har købt døre og vinduer til dit hjem, og vi blot står for montagen.

Ekstaudstyr til vinduer

Efterhånden er der kommet en del ekstraudstyr, som gør dine døre eller vinduer endnu bedre f.eks. ventilation i vinduet, pudsebeslag, så du nemmere kan pudse de høje vinduer, bremse i greb, så vinduet kan låses i en bestemt stilling eller måske skal døren fungere som en nødudgang, og har derfor særlige krav.

Nye vinduer og døre?

Hvis du ønsker at opgradere dit hjem med mere energieffektive og sikre vinduer og døre, så hjælper vi gerne med at udskifte eller renovere dem.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du en pris, så kontakt os på: telefon: 23304243 eller mail: info@LAGOBYG.dk Du er også velkommen til at bruge vores tilbudsformular, så vender vi retur så hurtigt som muligt.