Skip to main content

Erhverv

Serieproduktion af møbler og butiksinventar

Erhverv

Hos LAGOBYG har vi specialiseret os i serieproduktion af møbler og inventar til butikker, private og erhverv. Alt produktion sker på vores værksted i Faxe, hvor vi har maskiner, værksted og dygtige snedkere og tømrer.

Serieproduktion

Serieproduktion af møbler og inventar giver LAGOBYG mulighed for at producere højkvalitets møbler og inventar til en konkurrencedygtig pris. Med fokus på detaljer og kvalitet sikrer vi, at vores produkter er af højeste standard og med en lang levetid.

Butiks,- og restaurationsinventar

Serieproduktion kan bl.a andet være reoler til butikker, borde til restaurationsbranchen eller andet efter kundernes ønske. Vi kan sammen lave tegninger, udvælge materialer, skabe udtryk og identitet således, at det matcher jeres drømme.

Butik og inventar

Inventar til butikker og restauranter i hele Danmark

Fra vores værksted i Faxe skaber vores dygtige og detaljeorienterede snedkere inventar og møbler til butikker i hele landet. I samarbejde skaber vi et design og et udtryk, der matcher butikkens identitet. Vi har fokus på at skabe inventar, der præsentere varerne bedst, er funktionelt og står flot i lokalet.

Æstetik og funktion går op i et

Butikker, der ønsker at opgradere deres indretning og præsentation, vil drage fordel af vores produktion af inventar. Vores dedikation til kvalitet, leveringssikkerhed og kundetilfredshed gør dem til et pålideligt og fremragende valg for butikker, der ønsker at opnå de bedste resultater.

Hvis du blot ønsker at kende prisniveauet på det inventar du drømmer om, kan du udfylde vores tilbudsformular, og så vender vi retur med en pris på projektet hurtigst muligt.

Underleverandør

Som en underleverandør til byggefirmaer, snedkere og andre erhverv har LAGOBYG den nødvendige ekspertise og erfaring til at levere højkvalitets produkter og tjenester til større byggeprojekter.

Vi hjælper gerne med alt fra byggeprojekter til renoveringer eller produktion af møbler og inventar til dine kunder.

Ønsker du et samarbejde?

Har du et projekt, hvor du ønsker LAGOBYG som underleverandør? Så giv os et kald omkring den aktuelle opgave på telefonnummer 23304243.