Skip to main content

Snedker

Vi tilbyder en one-stop-shop løsning, hvor du kan få alle dine snedkeropgaver samlet et sted.

Få den køkken eller garderobeløsning der passer din bolig 

  • Garderobeskab
  • Indbygningsskab
  • Montage af skab
  • Højskab
  • Snedkerkøkken
  • Fingertappet køkken
  • Shaker køkken
  • Køkkenmontage

Indbyggede garderobeskabe

Vi sætter en ære i at levere indbygnings-, garderobe og skunkskabe, der er designet efter traditionelt håndværk med øje for finesse og detaljer.

Garderobeskabe på specialmål

Vores indbygningsskabe er designet til at passe perfekt ind i din bolig, uanset stil eller størrelse. Vi arbejder med et bredt udvalg af træsorter og kan tilpasse farver og finish for at opfylde dine præferencer. Vores skabe er også funktionelle og rummelige, så du kan opbevare dine ting på en stilfuld måde.

Detalje og præcision

Vi ved, at indbygningsskabe er en vigtig del af ethvert hjem, og vi sætter en ære i at levere skabe, der er fremstillet tilpasset til din bolig. Vores team af erfarne håndværkere har den nødvendige ekspertise til at levere kvalitetsarbejde, der vil tjene dig i mange år.

Træfinér af højeste kvalitet og massive træskuffer 

Låger og sider bliver fremstillet i håndsorteret træfinér. Når det kommer til træsorter, er egetræ altid populært og tidløst.

Vi tilbyder dog også fronter i f.eks ask, bøg eller wenge. Så drømmer du om garderobeskabe i træ, er udvalget stort, og du er velkommen til at kontakte os til en snak om dette.

Skal der være skuffer i dit garderobeskab?

Producerer vi massive træskuffer udført på den traditionelle fingertappede metode. Alle massive skuffer kommer ligeledes i en lang række træsorter. 

Hvis du drømmer om lakerede fronter, er dette også en mulighed. Her er der frit valg i hele farvepaletten. 

Ønsker du en ny skabsløsning? 

Tøv ikke med at kontakte LAGOBYG i dag. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at designe og fremstille indbygningsskabe, garderobeskabe og skunkskabe, der passer til dine ønsker og behov.

Et skræddersyet snedkerkøkken

Køkkener er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet.

Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

Klassisk køkken eller moderne nordisk 

Vi kan lave alt fra et klassisk Shaker køkken med malet overflade i præcis den farve, du ønsker, til et Fingertappet køkken med et eksklusivt nordisk udtryk. Hvis du ønsker udepålæggende låger eller klassisk forramme kan vi tilpasse skuffer og fronter til dette.

Funktion, arbejdsgang og design i dit køkken

Vi har øje for de funktionaliteter, der skal være i køkkenet, og hvordan arbejdsgangen bliver bedst. Samtidig skal opbevaring, placering af hvidevarer og bordplade være med til skabe følelsen af, at funktion og design er gået op i en højere enhed. 

Skræddersyet løsning 

Da vi selv producerer køkkenerne, kan vi skræddersy løsningerne til dig. Vi kører ikke med standardmål eller standardløsninger. Vi samarbejder med masser af dygtige bordplade leverandører, så ønsker du f.eks. en bestemt sten, stål eller andet, så er vi gerne behjælpelige med at skaffe dette.

Processen

1

Kontakt

Kontakt – I kontakter os pr. mail, telefon eller udfylder vores tilbudsformular. Her må du meget gerne have gjort dig nogle tanker omkring design og størrelse. Har du tegninger eller billeder af dit drømmekøkken, må dette meget gerne vedhæftes.
2

Møde og opmåling

Når vi har modtaget materiale omkring projektet, arrangerer vi et møde – gerne i det hjem, hvor køkkenet skal opsættes. Her kan vi snakke om materialer, opstilling, tidshorisont og design. Ved dette møde vil vi evt. også lave en opmåling af rummet.
3

Tilbud

Du modtager et tilbud og håndskitse af køkkenet. Når dette er underskrevet starter produktionen af køkkenet
4

Produktion

Produktionen af dit nye køkken går i gang, og der kan forventes 6-8 ugers produktionstid.
5

Montering

Vi kommer ud og monterer køkkenet, og alt efter køkkenets størrelse forventes dette at tage cirka 1 uge.
6

Bordplade

Opmåling til bordplade sker så snart vi har opsat køkkenet. Leveringstiden på bordplader svinger fra 1-4 uger. Herefter er køkkenet klar til brug.

Skal du have renoveret i forbindelse med dit nye køkken?

Rigtig ofte er et nyt køkken et led i en større renovering. F.eks. nye gulve, etablering af paneler eller anden restaurering. Med LAGOBYG behøver du kun en leverandør, håndværker og kontaktperson til dit projekt. I vores tilbudsformular kan du udfylde den ønskede service og vedhæfte eventuelle tegninger.   

Montage af nyt køkken?

Har du fundet drømmekøkkenet, hos et køkkenfirma er vi gerne behjælpelige med at montere det. Vi kan stå for opsætning, tilpasninger og inddækninger hvis der er behov for dette.