Terrasse i komposit

Beskrivelse

Vi blev kontaktet af en kunde, der ønskede at bygge en ny terrasse i sin baghave.

Vores kunder, Flemming og Karen-Magrethe havde længe drømt om at få en flot terrasse i deres baghaveområde, men de var bekymret for vedligeholdelsesomkostningerne og holdbarheden af traditionelle træterrasser. Efter at have undersøgt forskellige muligheder besluttede de sig for at få en terrasse lavet af komposit træ.

Flemming og Karen-Magrethe var imponeret over det færdige resultat. Terrassen var smuk og havde en varm, træagtig følelse, som de ønskede, men med den holdbarhed og minimal vedligeholdelse, som komposit træ kan give.

Fordelene ved komposit træ er mange. For det første er det meget holdbart og kan modstå slitage, UV-stråler og ekstreme temperaturer bedre end traditionelt træ. Det betyder, at det vil vare længere og kræver mindre vedligeholdelse.

For det andet er komposit træ lavet af genanvendte materialer og er dermed et mere miljøvenligt valg end traditionelt træ, der kræver fældning af træer og kan føre til ødelæggelse af naturområder.

Endelig kan komposit træ se ud og føles som rigtigt træ, men det er faktisk mere modstandsdygtigt over for skimmel, insekter og råd. Det betyder, at man kan nyde en smuk terrasse uden at skulle bekymre sig om skader eller nedbrydning.

Flemming og Karen-Magrethe var meget tilfreds med deres nye terrasse og var glade for at have valgt komposit træ som det mest praktiske og holdbare valg. De anbefaler det også til venner og familie, der overvejede at få lavet en terrasse eller udvide deres udendørsområder.

Services

Terrasse i komposit træ

Kunde

Privat