Indbygget reol

Beskrivelse

Kunden ønskede en reol på specialmål så den passede under skråvæggene

Vi hos LAGOBYG er glade for at kunne hjælpe vores kunder med at skabe funktionelle og smukke rum i deres hjem. En af vores seneste projekter var at lave en indbygget reol til en kunde ved at bruge MDF-materiale.

MDF står for Medium Density Fiberboard, og det er en type træfiberplade, der er kendt for sin styrke og alsidighed. MDF-materiale er et populært valg til møbler og bygningskonstruktioner på grund af dets ensartede og glatte overflade, der gør det let at male og beklæde med forskellige materialer.

Vores kunde ønskede en indbygget reol til deres stue, som ville give dem masser af opbevaringsplads til bøger, dekorationer og andre genstande. Vi besluttede at bruge MDF-materiale på grund af dets holdbarhed og alsidighed og skabte en reol, der passede perfekt til kundens behov og smag.

Ved at bruge MDF-materiale kunne vi også skabe en reol med en glat og ensartet overflade, der gav et flot og moderne udseende til kundens stue. Vi malede reolen i en farve, der matchede kundens eksisterende indretning og gav den et rent og stilfuldt udseende.

Samlet set var kunden meget tilfreds med resultatet af vores arbejde, og de nød at have en indbygget reol, der gav dem masser af opbevaringsplads og en flot æstetik til deres stue. Vi var glade for at kunne levere et kvalitetsprodukt og hjælpe vores kunde med at skabe et mere funktionelt og smukt hjem.

Services

Reol, indbygget

Kunde

Privat